Vietnam Vize Bilgisi

vietnam-vize

  •  Umuma Mahsus (Bordo), Diplomatik (Siyah), Hizmet (Gri) ve Hususi (Yeşil) Pasaport hamilleri vizeye tabidir.

Acentamız sizin adınıza Vietnam vize başvurusu yapma yetkisine sahiptir.

Vietnam Tayvan Büyükelçiliği Yetki Alanı;
Tüm Türkiye


Vietnam Başvuru Evrakları

Turistik

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • 2 adet arka fonu beyaz standart vesikalık resim
  • T.C. Kimlik (Fotokopisi)
  • Otel ve Uçak rezervasyonlarınız (Fotokopisi)
  • Vietnam Göçmenlik Ofisinden onaylı C1 belgesi (Fotokopisi)

Not: Konfirmeli (Onaylı) otel rezervasyonunuz var ise C1 belgesi acentamız tarafından temin edilebilmektedir. C1 belgesinin onaylanması ortalama 2-3 hafta sürmektedir bu sebeple Vietnam vize başvurularınızı seyahatinizden en az  1 ay önce yapmanızı tavsiye ederiz.

Vize Formu

Başvuru formunu görüntüleye bilmeniz için bilgisayarınızda Adobe Reader PDF görüntüleyici programı yüklü olmalıdır. Yüklü değil ise ücretsiz olarak yüklemek için tıklayınız.

pdf
Vietnam vize başvuru formunu bilgisayarıma indir

Vize Bilgi ve İşlem Hattı: Tel: 0212 589 63 05 - Gsm: 0530 202 35 55