Online Uçak Bileti

 
Alış
Satış
USD USD
EUR EUR
EUR GBP

Bizi sosyal medyada takip edin

facebook 1

Twitter

Google Plus

tursab

Vietnam Vize Bilgisi

vietnam-vize

  •  Umuma Mahsus (Bordo), Diplomatik (Siyah), Hizmet (Gri) ve Hususi (Yeşil) Pasaport hamilleri vizeye tabidir.

Acentamız sizin adınıza Vietnam vize başvurusu yapma yetkisine sahiptir.

Vietnam Tayvan Büyükelçiliği Yetki Alanı;
Tüm Türkiye


Vietnam Başvuru Evrakları

Turistik

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • 2 adet arka fonu beyaz standart vesikalık resim
  • T.C. Kimlik (Fotokopisi)
  • Otel ve Uçak rezervasyonlarınız (Fotokopisi)
  • Vietnam Göçmenlik Ofisinden onaylı C1 belgesi (Fotokopisi)

Not: Konfirmeli (Onaylı) otel rezervasyonunuz var ise C1 belgesi acentamız tarafından temin edilebilmektedir. C1 belgesinin onaylanması ortalama 2-3 hafta sürmektedir bu sebeple Vietnam vize başvurularınızı seyahatinizden en az  1 ay önce yapmanızı tavsiye ederiz.

Vize Bilgi ve İşlem Hattı: Tel: 0212 589 63 05 - Gsm: 0530 202 35 55