Tayvan Vize Bilgisi

tayvan-vize

  •  Umuma Mahsus (Bordo), Diplomatik (Siyah), Hizmet (Gri) ve Hususi (Yeşil) Pasaport hamilleri vizeye tabidir.

Acentamız sizin adınıza Tayvan vize başvurusu yapma yetkisine sahiptir.

Ankara Tayvan Büyükelçiliği Yetki Alanı;
Tüm Türkiye


Tayvan Başvuru Evrakları

Çalışan ve Şirket Ortağı

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • 3 adet arka fonu beyaz standart vesikalık resim
  • T.C. Kimlik fotokopisi
  • Şirket antetli kağıdına seyahat detaylarınızı belirten imza yetkilisi tarafından imzalı kaşeli İngilizce dilekçe (Aslı)
  • Şirket faaliyet belgesi son 3 ay içerisinde alınmış ve İngilizce olmalı (Aslı)
  • Ticari vizelerde görüşmeye gidilecek şirket tarafından düzenlenmiş davetiye (Fotokopisi)
  • Turistik vizelerde otel ve uçak bileti rezervasyonu (Fotokopisi)

Devlet Memurları

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • 3 adet arka fonu beyaz standart vesikalık resim
  • T.C. Kimlik fotokopisi
  • Konsolosluğa hitaben yazılmış seyahat detaylarını belirten imzalı İngilizce dilekçe (Aslı)
  • Bağlı olduğu kurum tarafından düzenlenmiş İngilizce görev ve izin belgesi (Aslı)
  • Son 3 aylık maaş bordosu (Aslı)
  • Otel ve uçak bileti rezervasyonu (Fotokopisi)

Ev Hanımı

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • 3 adet arka fonu beyaz standart vesikalık resim
  • T.C. Kimlik fotokopisi
  • Evlilik cüzdanı (Fotokopisi)
  • Otel ve uçak bileti rezervasyonu (Fotokopisi)
  • Eşi tarafından konsolosluğa hitaben yazılmış seyahat detaylarını belirten İngilizce imzalı dilekçe (Aslı)
  • Masraflarını karşılayacak eşine ait diğer evraklar (İlgili evrak listesine bakınız)

Öğrenci

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • 3 adet arka fonu beyaz standart vesikalık resim
  • 18 yaş altı çocuklar için anne ve baba tarafından son 3 ay içinde noterden verilmiş muvafakatname (Aslı)
  • Yeni tarihli öğrenci belgesi (Aslı)
  • T.C. Kimlik fotokopisi
  • Otel ve uçak bileti rezervasyonu (Fotokopisi)
  • Masraflarını karşılayacak anne yada babaya ait diğer evraklar (İlgili evrak listesine bakınız)
  • Masraflarını karşılayacak kişi tarafından yazılmış seyahat detaylarını belirten İngizlice imzalı dilekçe (Aslı)

Emekli

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • 3 adet arka fonu beyaz standart vesikalık resim
  • Emekli olduğu kurum tarafından alınmış emeklilik belgesi (Aslı)
  • Emekli maaşını aldığı banka hesabının son 6 aylık dökümü imzalı kaşeli (Aslı)
  • T.C. Kimlik fotokopisi
  • Otel ve uçak bileti rezervasyonu (Fotokopisi)
  • Konsolosluğa hitaben yazılmış seyahat detaylarını belirten imzalı İngilizce dilekçe (Aslı)

Vize Formu

Başvuru formunu görüntüleye bilmeniz için bilgisayarınızda Adobe Reader PDF görüntüleyici programı yüklü olmalıdır. Yüklü değil ise ücretsiz olarak yüklemek için tıklayınız.

pdf
Tayvan vize başvuru formunu bilgisayarıma indir

Vize Bilgi ve İşlem Hattı: Tel: 0212 589 63 05 - Gsm: 0530 202 35 55