Sırbistan Vize Bilgisi

sirbistan-vize

  • Umuma Mahsus (Bordo) ve Geçici Pasaport ile Seyahat Belgesi hamilleri, Sırbistan'a yapacakları turizm amaçlı seyahatleri veya transit geçişlerinde, Sırbistan'da toplam ikamet süresi, ilk giriş tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde, altı ay içerisinde 90 günü geçmemek kaydıyla vizeden muaftır.
  • Diplomatik (Siyah), Hususi (Yeşil), Hizmet (Gri) ve Geçici Pasaport ile Seyahat Belgesi hamilleri, Sırbistan'a yapacakları turizm amaçlı seyahatleri veya transit geçişlerinde, Sırbistan'da toplam ikamet süresi, ilk giriş tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde, altı ay içerisinde 90 günü geçmemek kaydıyla vizeden muaftır.

Önemli Notlar

  • Lütfen Pasaportunuzun süresinin en az 6 ay olmasına dikkat ediniz.
  • Sınır kapılarında ibraz etmeniz gerekebileceğinden dolayı tüm seyahatlerinizde Davetiye, Otel Rezervasyonu ve Uçak bileti gibi evraklarınızı yanınızda bulundurunuz.

Vize Bilgi ve İşlem Hattı: Tel: 0212 589 63 05 - Gsm: 0530 202 35 55