Moritanya Vize Bilgisi

moritanya-islam-cumhuriyeti-vize

  • Umuma Mahsus (Bordo) pasaport hamili Türk vatandaşları ise vizeye tabidir.
  • Hususi (Yeşil) ve Hizmet (Gri) pasaport hamili Türk vatandaşları ise vizeye tabidir.
  • Diplomatik (Siyah) pasaport hamili Türk vatandaşları 90 güne kadar ikamet süreli seyahatlerinde vizeden muaftır

Ankara Moritanya Büyükelçiği Yetki Alanı;
Tüm Türkiye

Moritanya Başvuru Evrakları

Ticari ve Turistik

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • Son 3 ay içinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz standart vesikalık resim
  • T.C. kimlik (Fotokopisi)
  • Şirket antetli kağıdına seyahat detaylarınızı belirten imza yetkilisi tarafından imzalı kaşeli İngilizce dilekçe (Aslı)
  • Şirket imza sirküleri (Fotokopisi)
  • Şirket son dönem vergi levhası (Fotokopisi)
  • Şirket faaliyet belgesi son 3 ay içerisinde alınmış olmalı (Aslı)
  • Şirket ticaret sicil gazetesi (Fotokopisi)
  • Ticari vizelerde görüşmeye gidilecek şirket tarafından düzenlenmiş davetiye (Fotokopisi)
  • Uçak bileti ve Otel rezervasyonu (Fotokopisi)

Vize Formu

Başvuru formunu görüntüleye bilmeniz için bilgisayarınızda Adobe Reader PDF görüntüleyici programı yüklü olmalıdır. Yüklü değil ise ücretsiz olarak yüklemek için tıklayınız.

pdf
Moritanya vize başvuru formunu bilgisayarıma indir

Vize Bilgi ve İşlem Hattı: Tel: 0212 589 63 05 - Gsm: 0530 202 35 55