Online Uçak Bileti

 
Alış
Satış
USD USD
EUR EUR
EUR GBP

Bizi sosyal medyada takip edin

facebook 1

Twitter

Google Plus

tursab

İngiltere Vize Bilgisi

ingiltere-vize

  • Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport hamilleri vizeye tabidir.
  • Hizmet (Gri) ve Hususi (Yeşil) Pasaport hamilleri vizeye tabidir.
  • Diplomatik (Siyah) Pasaport hamilleri ise 180 gün içinde 90 günü aşmamak kaydıyla, anılan ülkeye yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır.
  • İngiltere üzerinden diğer ülkelere aktarmalı seyahat edecek vatandaşlarımız transit vizeye tabidir. Bununla birlikte, vatandaşlarımızın, gidilecek ülkeye (onward flight) 24 saat içinde uçmaları ve gerekli vizelerinin / belgelerinin olması şartının yanı sıra belirli koşulları sağlamaları halinde, transit vizeden muaf olacakları (transit without visa concession) Ayrıntılı bilgi için http://www.mfa.gov.tr/ingiltere-uzerinden-diger-ulkelere-aktarmali-seyahat-edecek-vatandaslarimiza-yonelik-duyuru_-13-mart-2014.tr.mfa adresine bakınız.

Acentamız sizin adınıza İngiltere vize başvurusu yapma yetkisine sahiptir.

Acentamız İngiltere Aile birleşim, Oturum ve Erasmus vizesi almamaktadır. Acentamız telefonla İngiltere vize bilgisi veya hizmeti verememektedir, aşağıda belirtilen belgeleri hazırlayıp acentamıza ulaştırmanız yada gelmeniz durumunda İngiltere vize işlemlerinde yardımcı olabilmektedir, diğer sorularınız için konsolosluk bilgileri sayfasından konsolosluklarla irtibata geçiniz

İstanbul İngiltere Başkonsolosluğu Yetki Alanı;
Tüm Türkiye

Ankara İngiltere Büyükelçiliği Yetki Alanı;
Tüm Türkiye

İngiltere Vize Başvuru Evrakları

Çalışan

  • En az 1 yıl geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • Varsa eski pasaportlarınız (Aslı)
  • Son 3 ay içinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz standart vesikalık resim
  • T.C. kimlik (Fotokopisi)
  • Evli olanlardan evlilik cüzdanı (Fotokopisi)
  • Şirket antetli kağıdına seyahat detaylarınızı belirten imza yetkilisi tarafından imzalı kaşeli İngilizce dilekçe (Aslı)
  • Şirket imza sirküleri (Fotokopisi)
  • Şirket son dönem vergi levhası (Fotokopisi)
  • Şirket faaliyet belgesi son 3 ay içerisinde Ticaret Odasından İngilizce olarak alınmış olmalı (Aslı)
  • Şirket ticaret sicil gazetesi (Fotokopisi)
  • SSK işe giriş bildirgesi (Fotokopisi)
  • SGK 4A BARKODLU hizmet dökümü (E-Devlet yada SGK dan alınacak) (Fotokopisi)
  • Son 6 ay içerisinde işyeri değişikliğiniz varsa eski işyeri SGK işe giriş bildirge (Fotokopisi)
  • Son 3 aylık maaş bordosu (Aslı)
  • Varsa malvarlığınızı gösteren evraklar (Araç ruhsat, Tapu vb.) (Fotokopisi)
  • Ticari vizelerde şirket adına ait bakiyeli ve güncel tarihli 3 aylık banka hesap dökümü (Aslı)
  • Ticari vizelerde görüşmeye gidilecek şirket tarafından düzenlenmiş davetiye (Fotokopisi)
  • Turistik vizelerde şahıs adına ait bakiyeli ve güncel tarihli 3 aylık banka hesap dökümü (Aslı)
  • Turistik ve Ticari vizelerde otel ve uçak bileti rezervasyonu (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye gönderen kişinin oturum kartı veya kimlik (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret vizelerinde davetiye gönderen kişinin işyerinden son 3 aylık maaş bordrosu yada banka hesabı (Fotokopisi)
  • Özel ziyaret ve turistik vizelerde vukuatlı toplu nüfus kayıt örneği (Aslı)
  • 30.000 EUR teminatlı tüm Avrupa ülkelerinde geçerli Seyahat Sağlık Sigortası (Aslı)