Etyopya Vize Bilgisi

etiyopya-vize

  • Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport hamili Türk vatandaşları ise vizeye tabidir.
  • Hususi (Yeşil) ve Hizmet (Gri) Pasaportu hamili Türk vatandaşları vizeye tabidir.
  • Diplomatik (Siyah) Pasaport hamili Türk vatandaşları 90 güne kadar ikamet süreli seyahatlerinde vizeden muaftır.

Etyopya Ankara Büyükelçiliği Yetki Alanı;
Tüm Türkiye


Etyopya Başvuru Evrakları

Ticari

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Aslı)
  • Son 3 ay içinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz standart vesikalık resim
  • T.C. kimlik (Fotokopisi)
  • Şirket antetli kağıdına seyahat detaylarınızı belirten imza yetkilisi tarafından imzalı kaşeli İngilizce dilekçe (Aslı)
  • Görüşmeye gidilecek şirket tarafından düzenlenmiş davetiye (Fotokopisi)
  • Sarı Humma aşı kartı (Aslı)

Vize Formu

Başvuru formunu görüntüleye bilmeniz için bilgisayarınızda Adobe Reader PDF görüntüleyici programı yüklü olmalıdır. Yüklü değil ise ücretsiz olarak yüklemek için tıklayınız.

Vize Bilgi ve İşlem Hattı: Tel: 0212 589 63 05 - Gsm: 0530 202 35 55