Abhazya Vize Bilgisi

abhazya-vize

  • Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport hamili Türk vatandaşları vizeye tabidir.
  • Hususi (Yeşil) ve Hizmet (Gri) Pasaportu hamili Türk vatandaşları vizeye tabidir.
  • Diplomatik (Siyah) Pasaport hamili Türk vatandaşları vizeye tabidir.

Abhazya Başvuru Evrakları

Turistik ve Ticari

  • En az 9 ay geçerlilik süresi olan pasaport (Renkli Kopyası)
  • Son 3 ay içinde çekilmiş 1 adet arka fonu beyaz standart vesikalık resim (Renkli Kopyası)
  • Eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış vize başvuru formu (Renkli Kopyası)

Abhazya'ya seyahat etmek için yukardaki evrakları Scanner'dan tarayıp Abhazya konsolosluk şubesinin Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. mail adresine göndermeniz gerekmektedir.

Evraklarınızı mail olarak gönderdikten sonra giriş izniniz Abhazya konsolosluk şubesi tarafından onaylanırsa 5 iş günü içinde Abhazya'ya giriş izni belgeniz mail adresinize gönderilecek olup bu giriş izni belgesinin çıktısını alıp seyahatiniz süresinde pasaportunuzla birlikte yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

Önemli: Abhazya'ya giriş izni belgesi ile giriş yaptıktan sonra 3 iş günü içerisinde Abhazya konsolosluk şubesinden Abhazya vizenizi mutlaka almanız gerekmektedir.

Daha detaylı bilgi için + 7 (840) 226-39-48 numaralı Abhazya Dış İşleri Bakanlığı telefonundan bilgi alabilirsiniz.

Vize Formu

Başvuru formunu görüntüleye bilmeniz için bilgisayarınızda Microsoft Office Word programı yüklü olmalıdır.